Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Ruvardag 8

Igår vid ungefär samma tidpunkt fick jag det där suget efter något sött, svettningarna och yrseln. Jaha migrän igen. Googlade en del på det där. Det verkar vara fler än jag som får sötsug vid migrän. Jag åt middag och sen tryckte jag i mig en massa choklad (ljus med mycket socker) och sen blev det lite bättre. Det bröt aldrig ut helt. Hade bara lite småmolande resten av dagen. Läste att det kunde vara blodsockerfall som orsakar migränattacken. Har aldrig tänkt på det där. Kanske det bara är så att det är sockret som skapar migränen? Alltså ett sockerberoende. Jag vet inte. Känner av det lite nu igen så får väl trycka i mig druvsocker som jag köpt. Hm!!! Ska det vara så här nu? Läste att folk som har hormonstyrd migrän fick progesteron mot det. Då borde det väl inte vara den som gör det? Jag vet inte. Någon som vet? Jag inbillar mig att både Crinonen och bebis gör så att det blir mycket progesteron så det är därför. Eller att bebis ger mig blodsockerfall för jag behöver mer energi nu. 😉

Hur mår jag annars då? Jodå! Börjar bli riktigt nervös. Ska tjuvtesta imorgon men tror inte på något plus. Brösten ömmar. Jag var uppe i natt igen och kissade. Det är jobbigt att gå upp tidigt. Fick lite mensvärk igår igen men det är säkert bara äggstockarna som fortfarande är lite ömma. Gääääsp. Nu är jag trött igen. Känner mig även konstant hungrig. Kan man äta varannan timme? :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *