Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Ruvardag 9

I morse vaknade jag också tidigt och kunde inte somna om. Så det var bara att gå upp. Jag åt lite Yoggi för magen kurrade och hade sig. Men det räckte inte så en macka fick också slinka ner. Efter en stund blev jag trött igen och kunde somna om.

Jag har varit väldigt illamående idag också. Men nu ikväll känns det inte så farligt. 

Jag har också fått väldigt ont i nedre delen av magen. Något som varit ett tecken på graviditet innan. Jag tror det är när det kommer lite vätska i buken. Det liksom svider och ömmar på ett speciellt sätt. Jag har också känt mig något mer andfådd och svullen om magen. Så hoppet har ökat lite idag.

Brösten är fortfarande ömma. Det är inte bekvämt att sova på mage om man säger så.

Jag har också nyst hela dagen. Det brukar faktiskt vara ett tecken på graviditet för mig. Lite konstigt kanske. Är jag allergisk mot våra embryon? Hi hi!

Hoppas ni har haft en trevlig Alla Hjärtans Dag. Vi skulle gått ut och ätit men jag orkade faktiskt inte. Så vi köpte hem mat istället. Det blev också trevligt.

Kram

  

4 reaktioner på ”Ruvardag 9

  1. Jag nös hela tiden när jag var gravid med Pyret :) Särskilt tidigt i graviditeten!! Håller tummarna för dig!!
    Läser alla dina inlägg men längesen jag kommenterade. Finns här i kulisserna och hejar på dig :)

  2. Alex: När symptomen kommer tillbaka så här sent så beror det oftast på graviditet. För det är graviditetshormonet som gör det. Precis som Ovitrellesprutan. :) Jag har mycket kontakt med kliniken. :) Tack! Kram

  3. Hej! Läser din blogg sedan flera år och håller alla tummar o tår för att det blir bebis denna gång!
    Jag tycker du ska boka ny tid och kolla din överstimulering då anfåddhet och illamående de såhär dags snarare är ett symtom på det än graviditet. Vid en normal graviditet har du inte fri vätska i buken så att det känns som att du har det tyder väl på att du har fått mer vätska nu. Ta din symtom på allvar. Så hoppas jag att du snart mår bättre och får ett fint plus nästa helg! Lycka till! Kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *