Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Ruvardag 9 och gravid?

Godmorgon. Klockan 7 vaknade jag och var kissnödig. Tog även ett test. Jag vågade först inte titta men satt och tjuvtittade lite. Nej där är inget. Eller? Nej där ÄR inget!!! Eller??? Jo visst är där något? Sen bröt jag ihop totalt. Där var ju ett tunt tunt streck. Jag har aldrig fått ett sånt innan. Alltså 2 streck på testlagrets. Det var inte alls lätt att se men det ÄR där.

Jag sprang in till sambon gråtandes med testet. Han yrvaket säger: Men varför gråter du? Blev det minus? Nej jag tror det är ett plus svarar jag och han blev helt förvirrad.

Så… Jag tror faktiskt att jag är… ”trumvirvel”… GRAVID!!!

Jag klistrar in bilden så får vi se om det är fler som ser det. Skakar av glädje och vågar inte riktigt tro det.

20120303-073700.jpg

Statistik: 173/dag.

26 reaktioner på ”Ruvardag 9 och gravid?

 1. Tack så hemskt mycket! Är såååå lycklig. :)

  Anna: Jag har testdag på onsdag (egentligen imorgon på RD 12 men ska jobba). Man borde kunna få ett plus på sin beräknade mensdag. Min är idag, 12 dagar efter äggplock (ägglossning). Men det kan också ta längre tid. Vissa kan få plus redan på RD 8 (2 dagars odling) andra långt senare. Ja det beror ju lite på hur länge de odlade innan återföring och sen hur ens hormoner är. Lycka till! :)

  Kram!

 2. Yes! Grattis!
  Vilken dag är den riktiga testdagen? Jag är bara på RD4 och allt för tidigt för att testa men är osäker om det är RD 13 som är säker. Vad har du fått reda på?
  Kram
  Anna

 3. Tack så mycket!!! Superlycklig och tror fortfarande inte riktigt på det. Kommer ta fler test, söndag, tisdag blir det digitalt, onsdag både vanligt och blodprov. 😀

 4. Men gud vad roligt!!! Grattis tusen gånger om!! Hoppas strecket bara blir starkare framöver och att pyret bestämt sig för att stanna inne ända fram till november nu!

 5. Ååååååh grattis libra! Är så jäkla glad för din skull!!!! Iiiiiih

 6. Tack för grattisarna!!! 😀
  BF är uträknat till 13 nov. Tänk vilken mysig jul. <3

  Kramar!!!

 7. Grattis du ska bli mamma! Så där såg mitt streck oxå ut för några dagar sen.. det första var ännu svagare. Nu är jag på RD 15 och det är starkare :) Verkar som att vi ska bli mammor i nov! BF 7/11.. när har du? :))

 8. Nej! Då kan du vara superlycklig idag för du ska bli mamma i November!!! JÄTTEGRATTIS!!!!!

 9. GRATTIS LIBRA! Precis sådär såg mitt plus också ut. :-) Vi ska bli novembermammor!!! :-) :-) :-)

 10. Taaaack!!! Jag tjuvtestade i förrgår och då var det ett blankt minus. Så det borde väl inte visa fel nu? :)

 11. GRATTIS! Sådär såg mina tester från testlagret också ut i början och sen blev dom starkare med tiden! Jag tror nog att du är gravid och kan glädjas åt det :) dock ska su ha reservationer så att det inte är ägglossningssprutan som spökar. Den kan sitta i runt 10 dagar efter att man tagit den tror jag det var och ge falskt plus, MEN jag började testa rd5 och fick svagt plus som blev starkare! Grattis, grattis igen!!! Kram!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *