Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Så ja!

Har suttit här en stund och försökt få till de där kategorierna längst upp. Nu såååå! Ser kanske inte så roligt ut. Ska försöka ändra till någon annan färg och typsnitt sen. Orkar inte nu. Känns som att det finns tusen olika roliga saker man kan göra på sin sida.

Sitter på jobb och känner mig lite irriterad. Kommer man vara ett PMS-monster under hela graviditeten??? Känner att jag inte tål något störande just nu. Helst av allt vill jag bara åka hem och mysa ner mig i soffan med sambon. Det är ju söndag. Vi har inte hunnit vara för oss själva direkt efter plusset. Imorgon jobbar vi om varandra. Åh vad tråkigt! Men på tisdagmorgon ska vi ta ett digitalt graviditetstest tillsammans, ja om han nu orkar gå upp klockan 7 då jag brukar bli kissnödig. 😉

Det var nog inte så farligt det jag kände innan idag. Jag åt ett äpple och blev antagligen lite dålig i magen av det så det tryckte på. Kan det vara så? För efter ett toalettbesök kändes det bättre igen och det kom inget mer blod och det onda gick över. Puh! Vågade knappt gå på toaletten. Fick intala mig själv att göra nr2 inte skulle påverka ett eventuellt missfall. Knas! Jag vill inte vara en som går runt och oroar sig för minsta lilla sak men kan man hjälpa det? Nej! Kommer det vara så här under hela graviditeten? Ja!… Ajdå!

4 reaktioner på ”Så ja!

  1. Tack för att du lugnade mig. Man har ju ingen aning om hur det ska och inte ska kännas. :)

  2. Det gör ont i magen när man är preggo, kommer börja dra o slita snart, helt normalt. Och brunt är inte missfall, brunt är ju gammalt blod, missfall är klarrött. Ni kommer snart ha en bebis i famn. Va så säker. Och 1000000 grattis!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *