Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Seg

Förra fredagen tog jag sista kuren antibiotika. Men som läkaren anade så räckte det nog inte med bara den kuren. Det kändes bättre under tiden men nu efteråt känns det likadant igen. Det gör ont när blåsan blir full. Inte riktigt lika mycket men det känns att något är fel. Jag tror att jag har en infektion i kroppen. Jag känner mig trött och hängig igen. I måndags hade jag lite lite feber. Idag känner jag av det igen. Kan det vara UVIn då? Igår tog jag alvedon mot den andra värken så då höll väl sig febern borta. Den värken har i alla fall försvunnit. Jag är ganska övertygad om att det var någon vätska som åkte ut i buken. Det kändes som det. Åter till UVIn. Jag jobbar dag hela veckan och har inte kunnat gå till läkaren igen. Jag får ju inte sjuka mig längre utan att få ett läkarintyg på första sjukdagen. Jag har varit sjuk vid mer än 5 tillfällen detta året. Då gör dem så. Dessutom känner jag mig dum över att vara borta från jobb då vi är så få som kan jobba extra. Det är ju inte mitt problem egentligen, men jag är sån. Bryr mig för mycket om andra.

Jag försöker kartlägga mina magproblem. Jag har oftast mest besvär när jag mår psykiskt dåligt, som nu. Det brukar även komma på senvåren, innan semestern av någon anledning. Dagarna innan och under mens är magen också sämre. Sen har jag läst om de 4 värsta sakerna en människa med IBS bör försöka undvika. 1. Mjölkprodukter (laktosfritt verkar inte vara något problem för mig), 2. Vitt mjöl (jag försöker äta mer mörkt bröd), 3. jäst (kanske därför jag alltid blir dålig dagen efter jag druckit öl, även 1 öl), 4. ägg (har inte kopplat det magonda med ägg, men nu märker jag det).

Nu ska jag strax sluta jobba. Då blir det väl raka vägen hem till sängen. Känner mig helt varm i huvudet. Jag är superkänslig mot feber. Blir helt borta av en höjning på 0,5 grader. Jobbigt! Visserligen nyser jag en del så kanske det bara är en förkylning på gång. Vi får se!!! Sovas bort ska det i alla fall.

En reaktion på ”Seg

  1. Vid precis samma tillfällen blir mina magproblem värre också! Fast med kosten så gäller inte ägg för mig, och laktosprodukter gäller bara om jag äter överdrivet mycket. Ibland är ju fil och kvarg det enda jag får i mig. Usch visst är det jobbigt att behöva dras med dessa problem också?! Jag lider verkligen av det. :/

    Hoppas du snart mår bättre!!!! Det där med läkarintyg redan första dagen kanske du kan överklaga genom att skriva ett brev om vad du går igenom och varför det inte skulle fungera praktiskt för dig att ha läkarintyg redan första dagen. Inte säkert att det funkar, men det kan göra det!
    Kram på dig!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *