Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Sjukgymnast!

Idag har jag varit hos en sjukgymnast. Hon var väldigt bra och förklarade grundligt hur foglossning blir till. Vi pratade först och sen gjorde hon några tester på mig. Det är till 100% foglossning jag har. Hon berättade också att vissa får det väldigt tidigt medan andra inte känner av det alls. Så det känns bra att ha fått det konstaterat. Nu ska jag strunta i den där läkaren. Han tyckte jag skulle simma. Bröstsim är det värsta för fogarna berättade sjukgymnasten. Men benspark bra. Så olika det kan vara. En läkare på 60+ eller en sjukgymnast på 20+? Jag väljer nog att tro på sjukgymnasten.

Jag fick lite övningar att göra för att stärka bålen. Helst dagligen. Samt att inte försöka glömma knipövningar. Både och är viktigt.

I värsta fall har de kryckor som jag kan få köpa om besvären skulle bli för svåra. Hon sa att det eller gåstavar kunde underlätta en del.

Enligt denna bild så är det exakt där bak jag får ont när jag överanstränger bäckenet. Så inget snack om saken!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *