Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Småfebrig

Förra veckan hade jag lite feber och ont i halsen. Nu känns halsen bättre men jag har fortfarande lite feber som kommer och går. Den ligger nu 0,5 högre än normalt så det är ju inte så högt. Men jag är väldigt känslig för feber. Blir fruktansvärt trött, får värk och känner mig lite avdomnad i huvudet.

Jag blir inte riktigt klok på vad det är som gör det. Är det fortfarande halsen? Eller har det med mina tarmproblem att göra? Får man feber av endometrios? Bör jag kolla upp det? Ska jag i så fall gå till Vårdcentralen eller till IVF-kliniken? Jag vet inte. Det enda jag vet är att jag inte vill må så här när vi ska åka på bröllopsresa.

Min kropp behöver mycket sömn just nu så något skumt är det.

2 reaktioner på ”Småfebrig

  1. Magdalena: Jag trodde det först var influensan. Men febern är inte så hög. Får se hur länge det håller i sig. Svara när du orkar! :) Kram

  2. Jag har inte ofta feber utan snarare väldigt sällan. Det är inte influensan du har åkt på, jag fick den för 2 veckor sen och mår fortfarande inte bra i halsen och har ont i kroppen samt trött. Svarar ditt mail imorgon. Kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *