Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Snabbt svar!

Jag mailade barnmorskan eftersom jag känt mig orolig nu någon dag. Varför tveka? Hon finns ju till för oss. Så imorgon ska vi dit och lyssna på hjärtat och göra upp en plan för tätare kontroller. Hon är verkligen bäst!!! Så långt ifrån vår första BM vi hade med Edda.

Tack för era kommentarer! Jag har redan en samtalskontakt. Jag har börjat gå till min kurator igen som vi träffade efter förlusten med Edda. Det känns jättebra att vara tillbaka. Tyvärr ska hon ha semester nu så nästa besök blir inte förrän om 4 veckor. I ett år gick jag på KBT/Psykoterapi. Det var också givande.

Idag har nog lillebror vänt sig utåt igen och sparkar för fullt! ❤️❤️❤️

3 reaktioner på ”Snabbt svar!

  1. Skönt med någon som bryr sig! Klart ni ska ha tätare kontroller med det ni varit med om. Du förtjänar att kunna slappna av och njuta och då krävs nog koll lite oftare. Jag var in flera gånger extra mot slutet då jag tyckte rörelserna minskade. Bebisen är ju det viktigaste man har redan i magen så det är klart man ska få all hjälp man behöver. Det dör alldeles för många bebisar i magen som skulle kunna räddas. Det var min BM uppfattning så hon sa alltid kolla gärna hundra gånger för mycket bara vi inte missar något

  2. Underbart med snabb respons. Och att du blir tagen på allvar och behandlad med respekt. När är bf?
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *