Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Som en klocka…

… kom idag mensen.

Imorgon måste jag ändå till kliniken och lämna ett blodprov. Jag vill inte. Jag orkar inte. Jag vill bara lägga mig ner och dö.

23 reaktioner på ”Som en klocka…

 1. Åh neeej! Beklagar verkligen! Har följt din blogg länge men inte lämnat någon kommentar ännu, känner att jag måste ”ge mig till känna” nu och sända dig en styrkekram när jag fått följa dig på så nära håll. Försök vila dig i form, ta hand om din kropp så att du orkar med nästa vända. Kanske var din kropp inte riktigt redo? Ta hand om varandra och foka på annat ett tag. När du är tillbaka är jag här och hejar på er igen och håller alla tummar. Har inte startat min IVF ännu utan följer andras bloggar medan jag VÄÄÄÄNTAR på att ens få komma till ett första möte på IVF-kliniken. Börjar säkert blogga sen när det är min tur att utsättas för allt det här. Ta hand om er nu! Och någon gång kommer det att funka hela vägen fram, bara på det igen sen!

  Stor tröstekram!

 2. Men åh nej, vad tråkigt. Blir så ledsen för er skull, det skulle ju vara er tur nu. Vet att inga ord hjälper, sänder över massa styrkekramar till er. Ge inte upp! Gör er resa och samla nya krafter, sen är ni redo för ett nytt försök. Sköt om er dig/er. Kram!

 3. Åhh nej vad ledsen jag blir, var ju inte alls vad som skulle hända. Boka en resa o ladda batterierna och bara få vara med varann. Ta hand om er. Så ffår vi hejja mot nästa gång när nii orkar igen. Kram

 4. Nämen vad f-n! Jag var så säker på att du var gravid! Förstår att marken ryckts undan dina fötter fullkomligt! Har inga ord som kan trösta. Är så ledsen för din skull!

  Varma kramar!

 5. Fy så tråkigt…det var ju inte det resultatet som skulle stå här.
  Ta nu hand om dig och hoppas att du/ni orkar med ett försök till så småningom!!!
  Kram

 6. Neeeeeej! Älskling! Ååå jag har inget vettigt att säga! Ta hand om dig själv nu! Krama din kille! Ta hand om varandra!

  Stor kram!!!

 7. Har nyss börjat följa din blogg och beklagar verkligen! Världen är verkligen orättvis! Massa styrka till er!

 8. Ledsen för er skull! Vi lyckades tyvärr inte heller denna gång så jag vet hur jobbigt det måste kännas. Jag har faktiskt sjukskrivit mig för att kunna må bättre efter det här, kan råda dig att göra något liknande. Ta hand om dig nu!

 9. Massa kramar till er!!! Hoppas att ni känner er bättre snart, åker iväg på er resa och har det skönt och får ny energi! MÅNGA KRAMAR!

 10. Åh nej :-(
  Önskar jag kunde säga något som hjälper och får det att kännas bättre, men det finns ju inget sånt. Hoppas du repar dig snart. Kram från mig <3

 11. Åååååå!!!! Blir så ledsen för er skull!! Vi får försöka komma över det här!! Fick mens i lör. Kramar till dig!!

  (Föresten så hittade jag dina kommentarer bland mina skräpposter, därför dom aldrig kommit upp på bloggen, nu är det fixat)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *