Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Sommarlyx

När det är sommar tycker jag att man är extra värd lite lyx utöver det vanliga. Ibland kan det vara svårt att komma på just vad det kan vara. Men varför inte boka in en natt på hotell?

Hotellfrukostar är något bland det bästa jag vet. Man vaknar och tar på sig något mysigt och går lite halvvaken ner till en enorm frukostbuffé. Där kan man sitta hur länge som helst och slurpa på sitt kaffe och äta allt från frukt till varmrätter som man aldrig hade orkat duka fram själv.

image

Men var ska man bo då? I Malmö finns ett hotell som heter
Hotelnoblehouse.se som ligger väldigt centralt. Rummen ser väldigt mysiga och själva frukostkonceptet har ingen mindre än Tina Nordström kommit på. Det låter inte helt fel tycker jag. Jag funderar på om vi ska boka in vår bröllopsdag där. För det kan man väl vara värd?

image

Vad gör ni när ni ska lyxa till vardagen lite? Åker ni iväg till något särskilt ställe?

Vi måste börja med ”Vår Dag” igen. En dag i månaden gör jag och min man något utöver det vanliga. Vi turas om att bestämma vad och så får det vara en hemlighet. Det var längesen vi gjorde det här nu. Men visst skulle det passa bra med en hotellnatt då.

4 reaktioner på ”Sommarlyx

  1. Vi brukar gå ner till hotellet på stan någon lördag då och då för att äta hotellfrukost. Så avkopplande och mysigt! Där är det också Mat-Tinas koncept, antar att det är samma kedja :)

    Men vi har pratat om att vi borde ta nån hotellnatt, kanske i grannkommunen, bara för att.

  2. Det blir en rätt dyr frukost om man även skall betala för hotellrummet. Det går ju att sova hemma, men äta frukost på hotellet och bara betala för den, om det är just fruktosten man vill åt.

  3. Åå sova på hotell,bland det bästa lyx jag vet..typ uppvuxen med det.Mina föräldrar sov ofta på hotell med brorsan och mig,underbara minnen..Tyvärr har jag svårt att få med min man på såna äventyr men vi har våra speciella utflyktsmål en sån speciell plats är Nävekvarn.En plats att bara vara på.Vi har segelbåt så då är Nävekvarn ett måste
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *