Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Sorgbearbetning 2

Idag var det dags för kursen igen. Denna gång skulle vi vara på ett hotell. Det råkade tyvärr bli just samma hotell som Ronaldo bodde på. Fotboll i stan. Fruktansvärt mycket folk utanför så vi fick gå in genom personalingången. Det blev lite tokigt!

  
Vi blev bjudna på fina wraps med kaffe/te idag. Det var gott. Vi fick börja med att berätta i grupper hur vi har mått i olika situationer och av olika besked. Det var lite svårt. Sen gick vi igenom uppgifterna som vi hade fått med oss hem. Vi skulle tänka ut Myter om sorg, Intellektuella kommentarer och Sökande efter andras godkännande.

Myter om sorg kunde t ex vara Tiden läker alla sår. Intellektuella kommentarer kunde vara saker som nära och kära sagt för att försöka mildra sorgen men där det istället har blivit tvärtom som t ex Det kommer att gå bättre nästa gång. Sökande efter andras erkännande kunde t ex vara att man säger att man mår bra fast att man inte gör det.

Det gick väldigt snabbt idag. Vi fick med oss lite nya uppgifter att göra tills nästa gång. Vi är ett fint gäng. Det känns väldigt skönt att prata av sig lite.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *