Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Sprutdag 3

Då var tredje sprutan tagen. Det är så skönt att vara igång. Jag känner redan av äggstockarna. Kommer ni ihåg förra gången? Då fick jag komma in på ett tidigare VUL för att det gjorde så ont. Men det var ingen fara.

  
Idag var det lite svårt att dra upp Menopuren för det blev stora luftbubblor hela tiden. Det är svårt att dra upp så mycket.

  
Sedan så sved det väldigt mycket idag. Trodde jag hade lyckats träffa ett blodkärl idag med men det hade jag inte.

Så nu har jag tagit hälften av sprutorna innan VUL. Det ska bli spännande och se vad som har hänt tills på onsdag. Något borde hända för det känner jag.

Imorgon blir det träff med IVF-tjejerna. Det var längesen vi sågs nu.

Kram ❤️
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *