Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Sprutdag 3

Idag har jag då varit lite orolig eftersom det har stramat och känts ömt redan. Lite tidigt när jag läser igenom mina tidigare blogginlägg. Så jag mailade kliniken. I eftermiddags fick jag ett svar att jag kunde ringa och boka in en tid om jag kände mig väldigt orolig, så det gjorde jag. Så imorgon 8:30 ska jag dit. Jag ska få göra ett ultraljud för att se hur det ser ut. För något säger mig att jag har för hög dos. Man måste följa sin känsla.

Vi var ute och gick en runda innan idag. Då kändes det väldigt jobbigt att gå redan. Så nog lika bra att kolla upp.

Är det vanligt att man kör samma dos i korta som långa protokollet? Producerar man inte egna hormoner nu också i korta när man inte är nedreglerad? Borde man inte ha mindre dos då? Bara något som jag kom att tänka på idag.

Annars gick sprutan bra att ta idag också. Jag råkade träffa ett blodkärl för det började blöda efteråt. Så imorgon lär jag väl vara blå.

Eftersom äggstockarna redan känns ömma så borde denna behandlingen gå snabbt kan man tycka. Men inte för snabbt!!! Please!!! Det ska bli perfekt!!!

Imorgon ska jag jobba. Hoppas det kommer att gå bra. Sen ska jag eventuellt bara jobba på torsdag också. Sen sjukar jag mig. Det är planen. Hoppas jag inte har för ont på torsdag. För då orkar jag inte med tunga lyft och obekväma sittställningar.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *