Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Sprutdag 5

Idag har jag varit hos kuratorn. Vi pratade mycket om jobb. Av vilken anledning jag inte trivs. Vi kom fram till att det är lite olika saker som gör det. Att min brukare är ganska deprimerad och kritisk. Att jag jobbar ensam. Samt allt som jag varit med om under tiden jag varit där. Alltså inte något positivt alls. Hon tyckte det skulle vara bra för mig att byta jobb. Orkar jag inte förflytta mig helt så kanske jag kan gå ned i tid och ha något annat som extrajobb. Det låter lite roligt. Så nu sitter jag och kikar efter deltidsjobb. Men det blir inget aktivt sökande förrän vi misslyckats ytterligare en gång. Det ska vi ju INTE denna gången. Så då får det bli efter min föräldraledighet.

Jag har känt mig lite nervös idag. För idag var det dag 5 och dags för Orgalutran. Men det gick jättebra. Jag tyckte att Menopuren kändes värre. Orgalutranen kliade bara lite en stund efter. Menopuren bränner mer. Hoppas det kommer att kännas så bra alla dagar nu.

En sprutkväll kvar innan VUL. Det är spännande och skrämmande. Men äggen växer. Jag känner det tydligt.

Detta roar jag mig med, en lill-lördag som denna!

IMG_7571.JPG
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *