Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Sprutdag 6

Hej!

Nu är 6:e sprutan precis tagen och den sista innan VUL. Imorgon klockan 10:30 är det dags. Håll gärna en tumme eller två att allt ser bra ut.

  
Jag har börjat känna mig lite ledsen. Antar att det är Menopuren som gör det. Det känns som PMS. Eller så är det rädslan för att misslyckas som håller på att ta över. Jag måste erkänna att jag är livrädd för att misslyckas. För jag vet inte hur jag ska kunna överleva det.

Idag har jag känt mig rätt öm om äggstockarna när jag var ute och gick en runda. Det är inte skönt att gå snabbt om man säger så. Det verkar ju positivt. 

Hur många dagar brukar ni ta sprutor? Jag har tagit allt mellan 8-13. De flesta runt 9-10 dagar.

Usch vad jag är nervös för imorgon. Men det kommer säkert gå bra. Det är vår favoritläkare som är där imorgon.

Kram ❤️

5 reaktioner på ”Sprutdag 6

  1. Heja! Du har mina tummar.
    Jag minns inte riktigt hur många dagar jag tagit sprutor (gjorde långa protokollet en gång och korta två vändor). Men kommer att tänka på i slutet av andra ivf:en när jag tyckte att det liksom ”rev” i äggstockarna och jag kände mig svälld.

    (Sen efter äggplocket samma vända var jag lite groggy och sa till mannen lite väl högt när vi var på väg in på Max att ”NU RIVER DET VERKLIGEN I ÄGGSTOCKARNA”. En man framför oss såg sig skräckslaget om, hehe …)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *