Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Sprutdag 9

Så! Nu är sista Menopuren tagen. Det är så skönt att slippa ta dem mer. För det är lite jobbigt att blanda, dra upp och sticka sig med den där nålen. Ovitrelle är mycket lättare eftersom det är en penna. Den ska jag ta några gånger men först på söndag.

  
Jag var tvungen att blanda till en ny Menopur. Det kändes lite onödigt att bra använda den till en gång när den räcker till fyra. 

  
Förhoppningsvis behöver jag inte använda den här mer nu. Någonsin! För vi ska lyckas nu.

  
9 sprutor blev det denna gången. Det har gått rätt snabbt faktiskt. Skönt det! Tidigare gånger har jag ofta haft ångest för varje gång jag skulle ta sprutorna. Men inte denna gång. Det känns som en rutin. Något jag måste göra för att bli med barn. Precis som att det är vad alla måste göra. Är det inte så? Hi hi! Man kan ju låtsas det i alla fall.

Imorgon blir det en vilodag från sprutorna. På söndag klockan 23 ska jag ta Ovitrelle som är en äggmognadsspruta som gör äggen redo för att plockas.

Trevlig helg!

Kram ❤️

4 reaktioner på ”Sprutdag 9

  1. Hej, vet inte om du minns mig? Gjorde min IVF förra året vid den här tiden. Ville iaf bara säga att jag håller tummarna nu för er del :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *