Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Stöd cancerforskning!

Idag fick jag ett fint armband med posten. Det är rosa och det står FORLIFE på det. De säljs för att stödja cancerforskningen. Vill du också ha ett armband för att stödja forskningen så gå in på www.forlife.nu, där hittar du allt från armband till mobilskal.

Idag är det tyvärr så vanligt så att alla känner någon eller vet någon som drabbats av denna hemska sjukdom. Själv så har jag flera i släkten som drabbats och som tyvärr har gått bort. Någon kämpar fortfarande med cellgifter. Jag hoppas verkligen att det kommer att finnas något bot mot sjukdomen i framtiden. Som inte bara lindrar för tillfället utan tar bort den helt. Några har turen och blir av med den helt efter cellgifter och operationer, men det är långt ifrån alla.

Så gör som jag, stöd cancerforskningen! Vi gör nytta!

IMG_7373.JPG

En reaktion på ”Stöd cancerforskning!

  1. Hej

    Ville bara passa på att kommentera när jag för en gångs skull sitter vid datorn! Det är så krångligt när man läser bloggar via bloglovin’-appen :/

    Jag fortsätter heja på dig! Superfin fjäril btw :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *