Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Svårt att sova!

Godmorgon!

Ibland har jag så svårt för att sova. Jag vaknar mitt i natten och kan inte somna om. Antagligen för att jag känner mig orolig och rädd. Helst nu när jag börjat känna rörelser mer tydligt. När jag inte känner något så får jag panik och tänker tillbaka hur det var med Edda. Usch! Precis som när jag var gravid med henne så får jag för mig att jag läcker fostervatten. Men det är antagligen bara ökade flytningar. Eller vad tror ni? Det är väl inte så vanligt att man läcker så här tidigt?

Nu till något helt annat. Gilla gärna Barnlängtan på Facebook.

7 reaktioner på ”Svårt att sova!

  1. Säger som de andra. Kolla upp så att du kan slappna av. Du har all rätt att komma in på så många kontroller du vill, med tanke på sin historik.

    ❤️

  2. Bättre att kolla med mvc och BM än att köpa tester hemma. Vad ska man sen göra med det resultatet liksom? Bättre kontakta mvc. Tror det är flytningar. Har själv haft mer av det, även sånna som upplevts som mer vattniga.

  3. Chansa inte om du tror du läcker!!! Åk och kolla. Du läckte ju med edda och hon hade för lite vatten. Vill inte skrämma dig men det skadar inte att kolla en extra gång.

  4. Visst finns det tester man från typ clearblue som avslöjar om man läcker fostervatten?

  5. Usch måste verkligen vara jobbigt med en sådan oro speciellt eftersom du varit med om det med edda ❤
    Däremot tror jag inte att du läcker fostervatten. Man får extremt mycket flytningar ju längre in man kommer i graviditeten. På slutet var det mycket mer för mig än när man ex tar crinone eller lutinus i början. Kolla annars med din bm om du känner dig orolig. Stor kram ❤
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *