Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Tatuering

För er som är nya läsare kanske inte förstår vad jag skriver om när jag säger Eddas tatuering. Edda är min dotter som jag förlorade i somras i vecka 22. Efter där började jag se fjärilar överallt och det blev ett tecken av henne. Då hittade jag denna rosa fjäril och bestämde mig för att tatuera in den på armen. Vilket jag äntligen gjorde igår. Hurra! Den blev jättefin. Jag har precis tagit av plasten och smort in den så den ser lite kladdig ut. Ska ta en ny bild om någon dag igen.

Det här är en liten bit att göra sig offentlig för mig så jag hoppas att om ni nu skulle se någon tjej med denna tatuering på armen, att inte bara rusa fram och säga; Det är ju du! Jag har fortfarande inte berättat för alla mina vänner eller familj att vi gör IVF. Men de flesta vet om Edda, såklart. Jag vill bara att ni ska tänka er för. Jag har jättesvårt för att göra mig själv offentlig i detta sammanhang. Efter allt jag skrivit om. Det är svårt. Samtidigt som jag skulle tycka det var jätteroligt att träffa er alla. Jag blev faktiskt lite avundsjuk på bloggträffen som hölls i Göteborg. Kanske vi skulle ha en i Skåne? Ja jag erkänner att jag bor i Skåne, men inte var, ännu. 😉

20130313-073658.jpg

12 reaktioner på ”Tatuering

  1. Vilken fin fjäril, underbart för dig att se på lilla fjärilen och tänka på din ängel :)

    Jo bloggträffen i Gbg var mycket trevlig..önskar att jag bodde i skåne för dig har jag följt i så många år och är så nyfiken på vem du är :)
    kram

  2. Den blev jättefin. Tänk att du alltid kommer bära med dig den som ett minne av Edda. Känns som så fint att man kan göra något sånt. Kramar!

  3. Vad fin tatureingen blev! Funderar också på att göra en ny för att minnas pappa. Båda jag och pappa är födda i fiskarnas tecken så jag tänkte att det var en fin tanke att göra symbolen för dem. Hur funkar det med IVF när man gör en ny? Måste man inte göra om alla blodprover då?

    Hade faktiskt redan förstått att du var från skåne (pga vissa ord). Men sådant är ju lätt att se när man är skåning själv =)

  4. Vad fin den blev! Otroligt vackert med en tatuering som har en historia om än en tråkig sådan. Håller tummarna för dig, denna gången kommer det gå hela vägen :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *