Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Tävling!

Nu tycker jag det är dags för en liten tävling igen. Eller vad tycker ni?

Denna gången lottar jag ut 3 stycken paket med 5 graviditetstest Stav + 7 ägglossningstest Stav från Graviditetskollen.

^BD2CD7C2E59DBDE3DFDB02FB6B3A2A5CBCFDB1B509A2058B82^pimgpsh_fullsize_distr

Det enda du behöver göra för att vara med och tävla är att kommentera detta inlägg senast den 29 mars med vem du är och hur du hittade hit till min blogg.

 

Ett stort lycka till! :)

Graviditetskollen-facebook

 

17 reaktioner på ”Tävling!

 1. Jag hittade din blogg via forumet på familjeliv för de som gör ivf på rmc Malmö. Jag började läsa den i samband med att jag gjorde ivf och fick vår efterlängtade dotter. Snart är det dags för syskonförsök. Vi ska ge det ett halvår sen blir det nog ivf Nordic. Läst mycket bra om dem. Men vore såklart skönt om vi lyckades själva :) önskar dig all lycka :)

 2. Jag har följt dig länge länge, jag har gråtit & glatts med dig men framförallt har du fått mig att känna mig mindre ensam i vår kamp, du har fått mig att orka lite till. Vi har också kämpat och längtat i många år, tyvärr också haft många missfall, begravt vårt högt älskade och efterlängtade barn.
  Tack för din blogg, din ärlighet och din kraft!

 3. Hittade din blogg via denna sida http://ivfbloggar.blogspot.se. Har precis påbörjat hormonbehandling på tre månader (lite längre eftersom jag har endometrios)… Sen vår första ivf framåt sommaren. Allt dethär är nytt för mig, även min diagnos.

 4. Jag hittade dig via en länk på vartfanarstorken.blogspot.se
  Jag undrar ju också var fan storkjäv-ln håller hus och varför den inte gör sitt jobb!?

 5. Lärde känna dig på minbebis för länge sen i tråden för oss som försökt länge då vi hade problem att bli gravida med nr 1. Jag har ju haft glädjen att å barn. Men tävlar åt en vän som försöker få barn nr 2.

  / Therese (pyret)

 6. Hittade din blogg för ca ett år sedan. Var när jag och min sambo precis börjat försöka bli gravida, hade på känn redan då att något inte stämde. Så då började jag söka på google på svårt att bli gravid och IVF bloggar, då hittade jag din och har följt dig sen dess. :)

 7. Jag hittade hit när jag såg du kommenterat någon annan blogg som vi båda följer..minns just nu inte vilken! Vi har flera gemensamma bloggvänner och blev nyfiken och klickade in på din blogg..sen blev jag kvar :) Det är minst 2 år sen tror jag, Vi har försökt få barn i över 4 år nu..

 8. Jag Google ivf bloggar hösten/vintern 2012 och har följt dej sedan dess. Jag har fått min efterlängtade dotter genom ivf i Malmö. Och nu har tankarna gått över på att skaffa ett syskon. Men eftersom vi bara fick ett ägg som var moget och det befruktades (och det lyckades :-) ) har jag inga ägg i frysen. Så det blir tester-tester-tester för att hitta (förhoppningsvis) rätt

 9. Kul med tävling! Jag har följt din blogg sedan hösten 2013 när jag började med min första ivf. Snart har 1,5 år och fyra ivf:er gått och jag har fortfarande inte kommit ett steg närmre ett efterlängtat barn. Ganska deppigt men jag hittar lite kraft i att läsa i bloggar om andra som också kämpar, så tack för det!

 10. Så många gravidettest som jag köpt under åren. Vad skulle inte vara perfekt att vinna några,längtan försviner aldrig att bli mamma en dag.
  Hittade din blogg när jag goglade på längtan efter att bli mamma.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *