Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Telefonsamtal

Efter att ha sovit en stund till så kände jag mig lite yr och hade ont igen. Smärtan känns så konstig. Lite som efter äggplock. Det ömmar och bränner. Jag kände att jag var lite för orolig för att strunta i det så ringde gynakuten. Där fick jag prata med en trevlig sköterska. Hon tyckte det lät som ett tidigt missfall. Hon sa även att det är för tidigt för att kunna se något. Idag skulle jag varit i vecka 4+3. Så det finns inte så mycket man kan göra egentligen mer än att vänta ut det. Blöder jag igenom mer än 1 binda på 1 timme ska jag åka in. Om alvedonen inte hjälper och det känns för olidligt så ska jag också åka in. Jag får bara äta paracetamol för min läkare pga mina magproblem. Tror ni att Panodil Zapp kan fungera bättre? Snabbare kanske?

Nu har alvedonen kickat in och jag mår lite bättre. Men det bränner så. Så länge jag inte har feber så är det nog ingen infektion heller. Det känns lite mer tryggt nu när jag har pratat med någon. Jag är välkommen dit om det blir värre och de vet om det.

Nu ska jag bli ompysslad av sambon här. Han skulle egentligen jobbat extra idag men struntade i det för att kunna ta hand om mig. Så snällt. Snart blir det falafel och godis i massor.

Imorgon ska jag egentligen jobba ett dubbelpass men det går nog inte. Får se hur jag mår imorgon på morgonen. Kanske min klinik kan sjukskriva mig. Jag vill ju inte vara sjukskriven. Tycker det är tråkigt och mot mina principer. Men mår man riktigt dåligt som jag gör nu så får jag sjukskriva mig och försöka att inte ha dåligt samvete. Jag kan ju säga att jag fått ett tidigt missfall. Sen ska jag nog berätta för min handläggare vad jag går igenom med IVF. Hon är väl insatt i det som hände i somras och varför jag blivit sjukskriven pga det. Men känner att det kan vara bra att hon vet om IVFen också. Så slipper jag känna ångest över att ta ledigt när det är dags nästa gång.

Hoppas ni alla få en fin helg ❤

2 reaktioner på ”Telefonsamtal

  1. Skönt å höra att du har ringt, men låter ju inget vidare med missfall. Bra att du har en man som ställer upp och tar hand om dig. Krya på dig. Kram!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *