Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

23 reaktioner på ”Testdag!

 1. Nej vad ledsen jag blir! Fy vad tråkigt! Trodde verkligen det var er tur den här gången efter allt ni har varit med om! Jag förstår precis hur du känner dig. MÅNGA kramar!

 2. Beklagar verkligen, hoppades så att det var din tur nu. Det är inte konstigt att du bryter ihop, och har du all rätt till att göra med. Hur du ska ta dig upp från botten är svårt att säga, för det är så olika från person till person. Känn efter, och var inte rädd för att be om hjälp upp.
  Kram

 3. Kan inte annat än att beklaga och skickar dig en STOR KRAM <3..Men du ÄR superstark!Och du kommer ta dig igenom detta också även om kag vet att det inte känns så nu..

 4. Ser att min kommentar inte kom med. Jag vet lyckligtvis inte hur det är att genomgå så många försök utan ett levande barn som resultat. Men vill mest säga att min fertilitetsläkare sa till mig att har man bara åldern något sånär på sin sida så lönar det sig att upprepa ivf. Till slut går det (finns såklart alltid undantag)! Men alla har varken tid eller råd till otaliga försök, och då finns andra alternativ. Men jag hejar på er! Ni kommer få ert barn! Bryt ihop och slicka dina sår

 5. Libra, jag har också blivit gravid under alla våra ivf:er. Jag vet hur det känns när lyckan blöder ut. Att snubbla över mållinjen på något vis. Att aldrig komma framåt. Det är jävligt, det gör omänskligt ont. Andra går vidare men man får hela tiden gå tillbaka till noll. Jag lider så med dig! Och det finns inget vikan säga som kommer få dig att må bättre. För världen faller samman ett tag. Och nån gång framöver så orkar man pussla ihop den igen. Men just nu är det jävligt, jag vet. Och jag tror att det är värre att se pluset och sen förlora det än att det bara inte tog sig. För en stund där så hade man det man ville, man kunde se en framtid med en bebis, men den gled en ur händerna.

  Det är okej att vara hur bitter och lessen som helst. Jag förstår dig helt och fullt. <3

 6. Libra, jag har också blivit gravid under alla våra ivf:er. Jag vet hur det känns när lyckan blöder ut. Att snubbla över mållinjen på något vis. Att aldrig komma framåt. Det är jävligt, det gör omänskligt ont. Andra går vidare men man får hela tiden gå tillbaka till noll. Jag lider så med dig! Och det finns inget vikan säga som kommer få dig att må bättre. För världen faller samman ett tag. Och nån gång framöver så orkar man pussla ihop den igen. Men just nu är det jävligt, jag vet. Och jag tror att det är värre att se pluset och sen förlora det än att det bara inte tog sig. För en stund där så hade man det man ville, man kunde se en framtid med en bebis, men den gled en ur händerna.

  Det är okej att vara hur bitter och lessen som helst. Jag förstår dig helt och fullt. <3

 7. Jaa..vad ska man säga..beklagar detta onda som hänt er..på något konstigt sätt tar man sig upp ur detta mörker om och om igen..vet dock inte hur. Jag känner mig mer och mer trygg med att veta att vi nu står i kö för äggdonation och att det finns alternativ som adoption även om det bränner i hjärtat när man precis fått ett minus på sin sticka, att tänka på dessa tankar på alternativ finns inte just då..jag vet.

 8. Jaa..vad ska man säga..beklagar detta onda som hänt er..på något konstigt sätt tar man sig upp ur detta mörker om och om igen..vet dock inte hur. Jag känner mig mer och mer trygg med att veta att vi nu står i kö för äggdonation och att det finns alternativ som adoption även om det bränner i hjärtat när man precis fått ett minus på sin sticka, att tänka på dessa tankar på alternativ finns inte just då..jag vet.
  Tusen Varma Kramar till Dig! <3

 9. Känner med dig och förstår din förtvivlan. Mitt råd till dig är att inte ge upp, att inte sluta föreställa dig själv med barn i framtiden. Sörj inte misslyckandet för länge fokusera på målet. Du kommer att bli mamma det vet du, det är vägen dit som är oviss. En adoption är inte ett andrahandsval bara det mindre vanliga sättet. Man känner samma kärlek och lycka vid målet.
  Jag önskar dih all lycka och kraft på din fortsatta väg mot familjebildande
  kram

 10. Usch nej så himla tråkigt. Tillåt dig själv vara ledsen. Jag tror ändå på er. Stor kram

 11. Usch stakars dig libra, lider med dig! Hoppas du orkar dig upp igen för att kämpa! Ni är världar att få ert plus kram

 12. Jag känner och lider med dig. Vet precis hur det känns! Men vi är starka och igenom det tar man sig! Låt det ta den tid det tar! Det är nu 2år sen mitt senaste misslyckade IVF och jag har förträngt många känslor. Det jag minns är att jag helt gav upp, att jag intalade mig att det aldrig kommer gå vilket gjorde det hela ännu värre. Idag vågar jag säga att jag kommer få barn, jag vet bara inte riktigt än på vilket sätt. Det enda som hjälpt mig är att gå och prata med någon utomstående regelbundet. Skänker dig lite extra styrketankar idag. Allt kommer bli bra tillslut!

 13. Åh vad tråkigt! Jag vet tyvärr alltför väl hur det är. Tyvärr har man ju inget annat val än att ta sig upp igen. Kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *