Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

78 reaktioner på ”Testet!

 1. Grattis!! Har följt dig en tid och läst om er resa oc är så glad för att det fick lov att gå vägen nu <3. Jag är själv i ivfsvängen och detta får mig att tro än lite mer att det även ska gå vägen för oss, bara vi orkar kämpar på.

 2. Kan inte beskriva med ord hur glad jag är för ett positivt test! Det är eran tur nu! Kramar o kärlek till er

 3. Gratulerar till er Libra!! Jag fick gåshud så härligt känns det att det äntligen är er tur!! <3 nu håller vi tummar och tår att de(n/m) stannar kvar ända tills det är dags att äntra livet här med er!! Härligt!!

 4. Kunde inte hålla mina glädje tårar när jag såg testet.. Hoppas att allt går som det ska och om åtta månade och två veckor håller du dina barn i famnen.. Jag ska på kontroll nu på tisdag och om allt e bra får jag min embryo den 1/3 håller tummarna få dig och mig och alla kämpande kvinnor 😉

 5. Jättestort grattis så underbart! Nu är det bara frågan om det är en eller två hihi så spännande!!! Kram

 6. Grattis!! Så himla härligt!! Grattis grattis stort lycka till nu! Nu är det verkligen er tur! ❤

 7. Grattis!!! Underbart!!! Jag kände det på mig att det skulle vara ett positivt test… Så fantastiskt härligt! Heja er! Vilka kämpar ni är!

 8. Har också följt länge utan att kommentera. Men har hållit tummarna:-) Så det känns sååå roligt att äntligen få skriva GRATTIS!!!!!

 9. Har också följt dig ett tag en inte kommenterar. Detta är stort! Kommer tänka på dig ända tills du har en bebis i famnen ❤️Stort stort grattis!!!!!!!!

 10. Har följt dig ett tag, men inte lämnat något spår förrän nu. Vilken härlig lycka, ni om någon är värd detta! Jag hoppas och önskar att ni får ert barn!!

 11. Ååå grattis Libra!
  Har aldrig skrivit här innan, men följt dig i flera år, efter att jag oxå gjort ivf.
  Men det här krävdes en kommentar, Grattis!

 12. Underbart!! Stort grattis! Håller tummarna att ni nu äntligen ska få gå hela vägen! Nu är det er tur!! Kram

 13. Åhhhh GRATTIS älskade du, nu är det er tur!!! Underbara nyheter såhär direkt på morron! :) Massa kramar och kärlek!

 14. Grattis, vad härligt. Hur räknar man med det testet. Är det från insättning? Har oxå fått plus med det men får inte ihop det med veckorna från befruktning. Tänkte om det är från insättning med ivf.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *