Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Testfri

I 4 1/2 månad har jag varken behövt använda ägglossningstest eller graviditetstest. Något som har känts väldigt skönt. Men samtidigt får jag lite ångest över att inte ens kunna försöka bli gravid på egen hand. För även om det inte har gått under dessa 6 år som vi har försökt så finns ändå hoppet.

Något som jag däremot har behövt använda är bindor och trosskydd. Så skulle det ju inte bli. Jag skulle ju slippa blödningar nu. Men med Synarela gick det inte så bra. Än så länge med Enanton är jag blödningsfri. Det har visserligen bara gått 1 1/2 vecka med den i kroppen.

Idag mår jag lite sämre igen. Är det många med endometrios som får problem med att göra nr2? Att det gör ont efteråt? Inte alltid. Mer när avföringen är stor eller hård. Jag får samma smärta som efter sex. Jag glömmer bort mitt äckliga pulver Laxido. Det smakar salt med en mild apelsinsmak som inte ens hade behövt vara där.

Jag väntar på att någon läkare ska höra av sig idag. Men många verkar vara på semester. Så typiskt.

Sommarvärmen verkar vara tillbaka. Men jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Hjärnan vill ut och gå men bäckenet håller inte med. Tror ni att det går att cykla?
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *