Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Tid eller pengar?

Idag bestämde jag mig för att gå ned i tid på mitt jobb. För jag anser att det är bättre att jag jobbar mindre och orkar istället för att jobba för mycket och ta ut mig. Det blev visserligen bara 2 pass till att börja med. Man tänker för mycket på de där pengarna. Tid för sig själv är mycket viktigare. Det är tur att jag har ett sådant jobb där jag kan välja lite.

Min läkare skulle höra av sig idag och fråga hur det går med antidepp. Men hon var sjuk och ringer mig på fredag istället. Då ställde jag klockan i onödan. Jag som var så trött. Känner mig lite småförkyld med lite feber.

Nu har jag precis tryckt i mig en nyttig smoothie. Så nu blir det lite måndagsslapp.

Hoppas ni får en trevlig vecka! :)

2 reaktioner på ”Tid eller pengar?

  1. Ja, hellre lite mindre pengar i plånboken än att behöva bli heltidssjukskriven t.ex! Tycker du gör helt rätt för tillfället! Man ska jobba för att leva inte leva för att jobba!

    Kram

  2. Ett klokt beslut! Var rädd om dig, det är du själv som är viktigast.

    Och som min kurator sa en gång till mig när jag mådde som sämst under försöken: Sluta tänka på pengarna, för om ni lyckas kommer det ändå bli mindre pengar. Så då kan ni lika bra börja vänja er med det nu.

    Kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *