Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Tid & kläder

Idag damp det ner ett brev från Region Skåne i brevinkastet. Gissa om jag blev nervös. Men det var ingen tid för operation utan det var en tid till sjukgymnast. Det ska bli intressant att se om hon gör något annorlunda.

  

Idag har jag beställt lite kläder. Jag behöver verkligen en ny jacka. Det fick bli ett par byxor också. Jag blev lite ledsen bara när jag skulle kolla min storlek. Hormonerna har gjort så jag har gått upp ytterligare en storlek. Så nu är jag en storlek 44. Usch! Hoppas att lite träning och bättre mat kan rätta till det sen när jag mår lite bättre.

Jag har känt mig lite småkrasslig idag. Mått illa, varit konstig i magen och frusen. Hoppas det inte är något på g. Sen har jag haft mycket ont i höger äggstock. En ny skärande smärta. Hoppas verkligen inte att det är ägglossning på gång.

Det fick bli ett varmt bad idag. Efteråt kändes det lite bättre i kroppen. Tänk om man hade en jacuzzi. Det måste vi ha om vi skaffar hus.

Jag har mått lite bättre med smärtorna idag. Otroligt skönt. Jag känner mig som en helt annan människa när smärtan inte gör sig påmind hela tiden. Hoppas det håller i sig så jag får lite gjort här hemma.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *