Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

10 reaktioner på ”Tomt?

 1. Det sägs ju att finns där ett streck så är man gravid även om det är svagt! Tycker oxå du skall köpa ett digitalt! Tänker på dej massor!! PS hur kan du vara på ruvardag 16 utan mens om du inte är gravid? Kramar

 2. Jag tycker ju verkligen att jag set något!
  Mina första test såg ut så där.. Visserligen på bim -4 ich sen blev det starkare…

  Men mina test var starkast runt lunch. De jag tog på morgonen visade nästan negativt enda fram till testade medans de runt lunch visade starkare och starkare.

  Håller tummarna <3

 3. Åh, kära du. Du finns med i mina tankar. Dina symptom låter ju onekligen positiva- särskilt den där punkten i skinkan som du vet att jag också haft alla 4 graviditeter. Testet är svagt positivt, så det kan ju faktiskt bli starkare till imorgon. Jag fortsätter att hoppas åt dig. Massor!
  Tack för ditt svar på bloggen. Det är svårt att byta land för det finns inget land som har samma villkor eller samma väntetid. Att byta land innebär minst (ofta mer än så) 1,5 år extra i väntetid och är en helt annan procedur än Kenya. Men vi har ju inget annat val nu än att börja fundera på andra länder.
  Stora kramar och massa pepp

 4. Håller alla tummar!! Tycker inte att det ser kört ut! Det finns något där! Försök hålla dig så länge som möjligt innan du kissar imorgon och köp kanske ett digitalt test.
  Tänker på dig!!! Kramar!

 5. Du har kissat halva natten så jag tycker att du ska försöka tänka positivt tills du testar imorgon. Sen vill jag bara skicka en stor kram till dig och säga att må dåligt och vara deprimerad är ett normalt stillestånd efter vad du genomgått och upplever. Vore det inte konstigt om du var glad, lycklig och kände att jobb, vänner och liv var toppen om du samtidigt förlorat ett barn och kämpade med motgångar och ivf år efter år? Deprimerad- ja mest troligt men också känslig och väldigt mänsklig. Jag är fullt övertygad om att du kommer få barn, låt bara inte det negativa ta över. <3 <3

 6. Ta ett digitalt imorgon. Inte konstigt om det är svagt näe du kissar så mycket!! Försök och inte kissa på 5 timmar. För hormonerna är som lägst på morgonen och anledning till att en ska testa då är att man inte kissar eller dricker på natten och urinet således är koncentrerat. Men kissar/dricker man mycket på natten blir det missvisande.

 7. Nämen!? Vad knepigt. Utifrån hur du beskrivit dina symtom är ju ett negativt test väldigt skumt. Men nej! Testa igen imorgon som du skrev och det är nog bra med ett digitalt. Tänkte själv köpa ett sådant. Vet inte om det är bättre, men det blir mer svart på vitt. Då håller jag tummarna att testet visar starkare imorgon!

 8. Testa ett digitalt. Jag tycker absolut något finns där. Jag fick världens svagaste streck på bim +5. Enligt ett digitalt då var jag gravid 1-2veckor. Nu är jag i v7. Det måste ha fäst väldigt sent. För ingenstans får jag det att stämma. Sen ökade det faktiskt och visade 2-3 efter 9 dagar då jag testade igen… Kom inte din migrän sent också? Håller tummarna!!!!!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *