Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Tortyr!

Godmorgon!

Igår var en jobbig dag. Jag mådde illa som vanligt och låg mest i sängen och slappade. Så långt allt väl. Men sen i samband med ett toalettbesök så blev toan full med blod och pappret också. Så då kände jag att det var kört. För så slutade min förra graviditet. Hoppades först på att det kom från ändtarmen men det gjorde det inte. Efteråt gjorde det ganska ont men slutade blöda direkt.

Så hela dagen mådde jag jättedåligt. Det kom inget mer blod. Men det skrämmer mig ändå. Ja för att det var samma sist. Men jag hoppas att det bara var något annat.

Det känns som ett sår där inne någonstans. Så kanske det bara är Lutinus som bråkar. Sista dagen idag. Det bränner och molar över vänstra skinkan. Det känns lite som min endosmärta. 

Imorgon får vi veta. Hoppas du lilla bebis har det bra där inne. Annars går mamma sönder.

  

16 reaktioner på ”Tortyr!

  1. Fick liknande blödning som du beskriver i lördags, jag är idag i v 7+4. På vårt vul idag fick vi se pyrets hjärta slå. Hoppas verkligen att det ska gå vägen för dig! Har också missfall och utomkveds i bagaget så vet hur jobbigt det känns. Styrkekramar till dig och håller tummarna för er imorgon.

  2. Vet att det inte spelar någon roll vad vi säger, alla vi som är inne dagligen på din blogg för att kolla så allt går bra, men det är SÅ vanligt med blödningar! Jag blödde i flera månader och var stammis på akuten… Vid ett tillfälle forsade blodet och klumpade sig dessutom och jag var övertygad om att det var kört. Men bebisen mådde bra hela tiden och läkarna hittade aldrig någon orsak till blödningarna. Men jag vet precis hur du känner nu, det är verkligen fruktansvärt och man vill bara att månaderna ska flyga förbi så bebisen kan komma ut. Försök att bara ta dig igenom dagen så hoppas jag av hela mitt hjärta att morgondagen kommer med glädjande besked!

  3. Kan bara hålla tummarna för dig och hoppas att det är en vanlig gravidblödning. Sänder enorma mängder av kramar till dig. Kram

  4. Usch usch!!!! Hoppas verkligen att det bara är ett sår av lutinus sköra slemhinnor vad som helst så länge lillen mår bra inne i din mage. Vilken tortyr det måste vara. Skönt att du ska dit imorgon då vet vi mer ❤ som tidigare kommentar skrev det är vanligt med blod i början och det hade ju jag med lite med L och där gick allt bra men för din del nu så är det nog knappt någon tröst. Vet hur orolig man är!!! Tänkte på att du tar väl fortfarande blodförtunnande? Ett litet sår som kanske bara skulle blöda lite kanske blode mer pga det? Hoppas allt är bra med er lilla. Tänker på er och dig ❤ kram cicci

  5. Usch, förstår precis känslan. Håller tummarna. Tur ändå att du får veta imorn, ovisshet är hemskt.
    Kram!!

  6. Lider med dig. Usch så jobbigt. Vi får hoppas att det är en skör slemhinna. Försök tänk på det där hur vanligt det är med blödningar i början utan att det är någon fara. Och inget mera blod nu. Många kramar fina du
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *