Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Träffa andra ofrivilligt barnlösa!

För två år sedan så startade jag upp träffar tillsammans med några andra i Skåne. Många har lyckats bli gravida och är mammor nu. Men några av oss har fortfarande inte lyckats. Vi träffas fortfarande en gång i månaden. Det känns så otroligt givande att få prata av sig med några som verkligen förstår vad man går igenom. Nu finns det träffar lite runt om i hela Sverige.

Vill du också träffa andra ofrivilligt barnlösa så har jag gjort en lista över kontaktpersonerna HÄR! Man ska inte behöva känna sig ensam. Vi stöttar varandra.

Finns det inte träffar i din stad så kan jag hjälpa till att efterlysa några som vill träffas här på bloggen och via Föreningen Barnlängtan.

Ni hittar min mail längst ner på bloggen!

träffar
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *