Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Träffar & annat

Jag har fått så otroligt många mail. Så har ni inte fått lösenordet ännu så beror det på att jag inte har hunnit svara. Ni som vill ha tillgång till lösenordet till mina skyddade inlägg måste maila mig på librasivf(snabela)outlook.com för jag har ingen möjlighet att gå igenom alla kommentarer. Hoppas att ni har överseende med det. :)

På söndag är det träff för primärt barnlösa i Skåne. Närmare bestämt i Helsingborg. Ni har väl inte missat att det finns träffar runt om i landet för både primärt och sekundärt barnlösa? Jag har samlat alla HÄR! Många tycker kanske det är lite läskigt och hemskt att gå på träffar. Men försök att tänka på att alla är på samma plan och känner likadant. Jag själv tyckte det var väldigt nervöst att gå på första träffen. Men nu tycker jag bara att det är otroligt givande.

Jag drömmer så intensivt just nu. När katterna väckte mig vid 5 i morse så trodde jag på allvar att det var söndag. Sedan när jag försökte komma på vilken dag det egentligen var så kändes det som att jag hade förlorat en massa dagar. Ja kanske det. För man är inte helt klar i huvudet när man har så ont så man måste gå på Oxikodon. Men nu håller jag på att sluta blöda och kommer förhoppningsvis ha mindre ont. Jag har börjat trappa ned medicinen igen.

Jag funderar lite på om det verkligen är värt att gå på Synarela om jag ändå har ont och blöder. Jag vet inte. Jag är ju deprimerad nog ändå och behöver inte en medicin som gör det ännu värre. Svårt att veta vilket som är bäst. Jag vill ha tillbaka min kropp, mig själv. Jag vill må bra och kunna ha roligt i sommar. Leva livet, bara vara!!!

Vad ska ni göra i sommar?

image

4 reaktioner på ”Träffar & annat

  1. Neeeej sluta inte. Har du endo är det absolut det sämsta som finns att sluta på behandling. Du behöver ju även vara nedreglerad vid nästa ivf så du skulle knappt hinna sluta innan du behöver börja igen. Kämpa på! Kram

  2. Du kan ju prata med din ivf läkare om medicineringen. Fast risken om du slutar är väl att du blir sämre igen med smärtan och blödningarna. I så fall kanske ni inte får bra förutsättningar för nästa ivf heller. Det kanske är som någon skrev att biverkningarna vid dosökning lägger sig efter ett tag

  3. Brukar också drömma intensivt och ofta komma igång dem.sommaren lär väl innehålla små utflykter.Tycker om att vara ute med lillan nu och vissa henne mina smultronställen,även om hon kanske inte förstår.Jag tror ändå hon suger i sig…

  4. Känner igen det där med att drömma intensivt. Förra onsdagen skällde jag ut min sambo en bra stund för att han väckte mig. Jag var helt säker på att det var lördag… Just nu känner jag att jag bara skulle vilja sova bort den närmaste tiden för att förhoppningsvis få ny energi och ork. Men det går ju inte så istället hoppas vi att vi ska hitta någon billig sista minuten resa.
    Kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *