Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Träningsprogram

Jag har fått ett träningsprogram av sjukgymnasten. Men jag tyckte övningarna gjorde så att jag fick mer ont. Ska det vara så? Jag får väldigt ont av att ligga på rygg så borde kanske strunta i de övningarna. Det kanske känns bättre efter några gånger också. Som med yogan.

4 reaktioner på ”Träningsprogram

  1. Är man otränad får man rejäl träningsvärk i vanliga fall också eftersom de övningarna verkligen tar muskler vi överlag försummar extremt mycket. Jag skulle säga att den översta i mitten med kudden är den som är värd allra mest. Både nu när kroppen försvagas av graviditeten och man får dålig hållning men också efter förlossning när där inte finns nån stadga alls runtom och ryggen (svanken) får dra tyngsta lasset. Däremot behöver du kanske inte göra så många repetitioner utan jobba upp det successivt, anpassa efter din nivå. Räcker 3 ggr, kör 3 ggr. Går fler, gör fler. Men ge dig om det gör ont. Man kan ju också dubbelkolla med sjukgymnast om man belastar rätt. Och funkar inte det så finns det nog andra övningar hen kan leta fram. Hoppas det löser sig!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *