Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Trött!

Hej alla fina läsare!

Tack för alla fina kommentarer. De värmer så otroligt mycket ska ni veta. Men jag får ursäkta mig att jag inte är så bra på att svara på dem. Jag sitter oftast och läser och skriver från mobilen nu när jag mår dåligt så det känns lite klurigt att svara på alla. Är det något ni förväntar er eller räcker det att jag tar upp era frågor i ett nytt inlägg?

Igår mådde jag inte alls bra. Hade fruktansvärt ont. På kvällen kände jag mig helt yr och konstig samt hade lite svårt för att andas. Det var lite läskigt. Jag kände av det idag också och gör lite ännu. Kanske är det den där gasen som trycker på. Jag vet inte. Minns inte att jag kände så förra gången jag gjorde en titthålsoperation. Då hade jag mest bara ont.

Idag har jag mått lite bättre och inte haft riktigt lika mycket smärta. Men jag har varit otroligt trött. Det känns som att ögonen går i kors hela tiden och jag har slumrat till några gånger. Magen har också kommit igång ordentligt idag så nu ikväll har jag mer ont igen.

Jag ringde till Kvinnokliniken i förmiddags om att jag behövde mer mediciner igen. Jag fick en väldigt låg styrka förra veckan och de räckte inte så långt nu när jag har mer ont igen. Smärtan påminner mycket om den som jag haft vid mens. Alltså värre. Inte så konstigt kanske. Operationen var mycket diagnostik men de passade även på att rensa lite där inne. Det stället som jag har haft smärta från de senaste månaderna har tillfälligt blivit värre. Så jag antar att de hittade orsaken och har grävt just där. Hoppas det ska bli bättre snart. 

Angående medicinerna så fick jag prata med en mindre hjälpsam sköterska idag. Jag var så trött och orkade knappt prata. Hon skulle lägga ett meddelande samt uppmanade mig att vara ute i lite mer god tid nästa gång. Lätt för henne att säga. Jag var inte så klar i huvudet i fredags och igår ringde jag flera gånger utan att få svar på ett akutnummer. Så jag har ju försökt. Hoppas jag får tag på någon bättre och mer hjälpsam imorgon.

Nu ska jag hoppa, eller nej det var kanske att ta i, asa mig in i duschen så jag luktar lite gott när mannen kommer hem. 

:)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *