Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Tröttheten & jobb (5+3)

Igår kväll var det riktigt jobbigt att försöka hålla sig vaken på jobb. Jag blir på så fruktansvärt dåligt humör när jag är trött. Allt stretar emot. Jag försökte hålla mig lite pigg med godis men jag var inte så sugen.

När klockan var 00:30 fick jag äntligen lägga mig. Jag var så trött så jag blev pigg på något sätt. Sen när jag lagt mig mådde jag dåligt. Jag frös och tyckte jag kände någon konstig tryckkänsla neråt. Mådde även illa så antar att det bara var magen som var svullen. Men blev lite nervös. Jag vill bara sova hemma när jag är gravid. Sen har jag vaknat några gånger. Ingen bra sömn alltså. Jag drömde att vi fick en liten tjej. Hon kom nog för tidigt för vi hade ingenting hemma till henne. Inte ens blöjor. Stackarn. Det kanske betyder att vi måste vara ute i god tid. Bara hon inte föds föööör tidigt, lilla Irja.

Idag är jag såååå trött. Vill bara hem och sova. Jag är så andfådd också. Nästan så det känns jobbigt. Hade lite så med Edda också i början. Det kanske blir bättre. Blodet pumpar ju runt snabbare nu när man är gravid.

Jag tycker jag har den där tryckkänslan idag också. Men den sitter långt ner. Kanske i slidmynningen. Känns konstigt. Känns som om där skulle vara fler Crinonebitar men de borde väl vara borta nu. Får undersöka när jag kommer hem. Det kanske bara är det ökade blodflödet som känns konstigt. Ibland känns det även lite i ryggslutet idag. Men det kanske bara beror på att jag suttit för mycket.

Nu vill jag sluta och åka hem. Tror jag ska inom Edda idag då jag har bilen. Fast får höra med sambon först om han vill med. Det var längesen han var det. Tänker köpa en vårblomma.

En reaktion på ”Tröttheten & jobb (5+3)

  1. Ha ha hur vet du att det är en flicka:) kanske en liten grabb:) när ska du på ultraljud för att konstatera hjärtat? Vi k Malmö går 2 veckor efter grav testet visar +
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *