Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Tröttheten!

Godkväll!

Tröttheten har kommit tillbaka. Jag orkar ingenting alls. Sitter bara och tittar på serier hela dagarna och är ganska nöjd med det. Kanske det beror på blodbrist. Huvudvärken kommer och går.

Imorgon ska vi träffa barnmorskan igen. Det ska bli spännande. Jag känner mig lite nervös för vi ska få lyssna på bebisens hjärtslag.

Idag är det bara en vecka kvar till RUL. Som jag längtar. Jag tror att vi ska ta reda på vilket kön det är. Men denna gången är det jag som inte riktigt kan bestämma mig. Hur har ni gjort?

Jag har börjat kissa extremt mycket. På natten kan jag gå upp 2-3 gånger. Lite jobbigt. Men jag somnar oftast om direkt igen. Så det är ju skönt. Jag har mest svårt för att hitta någon bekväm ställning att sova i. Redan alltså. Jag kan mest ligga på höger sida. De andra gör ont.

Nu ska jag slappa vidare. Det blir nog tidigt i säng ikväll.

Glöm inte att rösta på min BLOGG! Nr 26!

Ha det fint! <3

4 reaktioner på ”Tröttheten!

 1. Jag har också blivit mer trött igen och illamående… Går också upp och kissar 2-3 ggr/natt och då är det tur att man är trött :)

  Vi ska kolla kön. Jag är så nyfiken så jag skulle aldrig kunna hålla mig om man får!

  Kram <3

 2. Järnvärdet bör du nog kolla en extra gång. Blodtrycket kollar dom ju med ( huvudvärk kan bero på högt blodtryck, men behöver ju inte va så) finns tydligen hormonell huvudvärk med. Eller också kanske du är spänd i käke och kroppen? ( inte konstigt med allt du gått igenom) och lite massage kanske kan lindra. När jag en period hade mkt problem med huvudvärk, var det från spänningar i nacke och käke. Rätt vanligt. Gick till tandläkaren för att kolla så jag inte gnisslade tänder ( tips), men det berodde på spänningar i axlar/ nacke visade sig. Lindrades med styrketräning ( men var ej gravid då) Spännande med hjärtljuden! Det är en häftig känsla! Det kommer nog gå bra :) Vi har valt att inte ta reda på kön, det blir en överraskning :) Ju länge min grav gått desto mindre viktigt/ behov av att veta kön tycker jag. Spelar ingen roll. Äntligen kommer vår efterlängtade bebis!! :) Fast klart man funderar på hur den lilla person kommer va och se ut!! 😉 lycka till!!

 3. Vi verkar följas åt med våra krämpor. Jag har också blivit mer trött igen med huvudvärk som kommer och går. Mer kissnödig också. Jag är i vecka 16+0 så lite mer än 1v efter dig. Vi har nog bestämt oss för att ta reda på kön vid Rul om 3v. Så spännande att följa din resa eftersom vi är så nära varandra i tiden :)

 4. Vi kommer ta reda på kön, är för nyfiken för att vänta!
  Är också trött, men det börjar bli bättre.
  Ang. kissa på natten så har jag varit uppe minst 1 gång per natt sen typ v 6. Tricket för mig är att inte tända någonstans och sedan lägga mig i den position jag vaknade i. Somnar om direkt!
  Kram!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *