Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Tummar

Idag är det söndag. Idag är jag nervös. Vårt embryo ska tinas upp. Jag behöver era tummar och tår för att det ska lyckas. Tills imorgon ska det dessutom ha klarat av att dela på sig ytterligare en gång. Kommer det att gå?

Vi har aldrig fått något till frysen innan. De har aldrig klarat sig så långt. Däremot har vi fått några toppembryon. Fast de flesta har sett bra ut på dag 2 för att sen inte göra det på dag 3 eller framåt. Det känns jättenervöst. Visserligen så tog jag Menopur denna gången och det verkade bli bättre kvalitet.

Nu ska jag till jobb. Kanske skönt att tänka på något annat idag. Klockan 11 imorgon vet vi. Hjälp!!!

En klumpig sak som hände var att min handläggare på kontoret redan har satt mig som sjuk på tisdag i vår tidrapportering så alla kan se. Det blev ifrågasatt igår. Fick dra en vit lögn om att jag behöver vara ledig pga läkarbesök. Stämmer ju nästan i alla fall. Men det får mig att må dåligt. Jag gillar inte att ljuga.

Hoppas ni får en mysig söndag och att det slutar regna. Brrrr!

20131103-073115.jpg

8 reaktioner på ”Tummar

  1. Hej Libra!

    Jag håller alla tummar och tår för er, nu ska det gå hela vägen!!!

    Lycka till <3 kramar!

  2. Jag hejar på här borta att allt går bra med ert lilla embryo. Tummar o tår hålls hårt.

  3. Vi håller tummarna att allt går bra med upptiningen och att embryot delar sig som det ska!! Jag tror på Fet då det lyckades för mig bättre än färsk. Vi har ett syskon kvar i frysen och en dag ska den sättas in 😉
    Kramar ♥




Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *