Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Uppe i ottan

Igår var vi på en trevlig fest utomhus. Tyvärr var det lite blåsigt och kyligt så vi fick flytta in festen. När kommer den där riktiga sommarvärmen? Jag saknar värmen på kvällarna. Festen var trevlig. Det var lite vänner som vi inte umgås så ofta med. Det enda jag stör mig på med dessa människor är att de har en del konstiga åsikter. Vi tänker väldigt olika. Vilken visserligen kan vara intressant ibland. Där var några barn också. Det är nyttigt att utsätta sig för det ibland. Jag är något av en barnmagnet. Det är kanske därför som jag tycker det är lite jobbigt ibland. En liten bebis ville tvunget sitta hos mig. Det var roligt. Men det högg till i hjärtat några gånger. Den ena mamman pratade om att hon absolut inte ville bli gravid igen och ha fler barn. Precis som att hon tyckte livet var en pest och pina med barn. Det högg också till i hjärtat. Men där var en del barnlösa på festen också. Så jag stod ut.

Jag vaknade klockan 5 av att ena katten krafsade på dörren. Sen har jag inte kunnat somna om. Men det är ganska mysigt att sitta vaken så här tidigt. Det är så lugnt och skönt. Tyst!!! Bara fåglarna kvittrar.

Jag sitter och kikar på lite kläder. Det finns en app som är lite farlig. Wish heter den. Där finns alla möjliga kläder. Men även en del teknik och hushållsartiklar. Roligt! Billigt är det också. Kvaliteten är kanske inte så bra. Men jag är inte så kräsen. Jag köpte en topp för ett tag sedan. En sådan utan sömmar. Det är nog det bästa köp jag har gjort. Jag har väldiga problem med att hitta en skön BH. Det är svårt när man har en E-F kupa. Men denna topp är underbar. Den sitter som en smäck, utan att skava. Något som jag saknar är en bekväm bikini. Var hittar man det? Jag har letat överallt. Har ni några tips?

image

Nej nu ska jag nog gå upp från sängen och göra lite frukost. Hoppas att ni alla har en trevlig söndag. Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag. Kanske finns det någon spännande husvisning att gå på. :)

3 reaktioner på ”Uppe i ottan

  1. kgfcj: Det där en sak som du inte kan förstå, så håll du tyst och sluta läsa om du tycker det är jobbigt. Du var inte där!!! Eller? 😉

  2. Men hallå där. Jag vill verkligen inte ha fler barn. Är praktiskt taget livrädd att bli gravid igen. Eftersom jag inte tror att jag skulle ha den tiden som jag vill ha för mina barn om jag fick fler. Men att tro att kvinnor som inte vill ha fler barn eller absolut inte vill vara gravida igen tycker att deras barn är pest och pina. Det sitter enbart i DITT huvud. Ta inte ut det över andra

  3. Ja vart tog det fina vädret vägen?!
    Visst kan det vara kämpigt ibland att ha barn min lilla har det svårt med sovet och jag är mestadels som en zombie men som jag ser det för mig är det som en bagatell.jag har längtat länge efter henne och kämpat så jag gnäller inte..men härom dan grät jag floder kände mig värdelös men jag var så trött och det var skönt att få gråta ut.jag hoppas så på ett syskon vart efter..
    Den där wish appen är kul,köpt lite billiga leksaker på skoj till lillan..bara en kul grej..
    Ha en bra söndag!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *