Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Väldigt gravid & blöder (4+5)

Det har varit en dryg förmiddag. Ett starkt graviditetssymptom är tröttheten. Jag vill gärna sova en stund mitt på dagen. Har kopplat det till ett missfall för läste att tröttheten kan vara stor då.

Minuterna innan sköterskan svarade kändes som en evighet. Jag trodde jag skulle kräkas så nervös jag var. Till slut svarade en av de trevliga sköterskorna. Puh! Hon räknade lite på vad jag borde ligga på idag och värdet blev 320. Mitt värde låg på… trumvirvel… 542. Jag är väldigt gravid!!!!!!!!! 😀

Meeen… hon tyckte det var mindre bra med blödningen. Vissa blöder ju i början av en graviditet. Men jag tycker ändå det är för mycket för att vara normalt. Jag berättade om det molande på sidan. Det kan ju vara ett X. Det kan också vara min äggstock som är rejält svullen. Jag är nämligen lite mer känslig på den sidan. Det har jag märkt vid VUL. Då gör det ont för den ligger lite bakom livmodern.

Hon skulle diskutera med en läkare och återkomma. Jag kanske kan få komma på ett tidigare VUL än vanligt. Än så länge är det alldeles för tidigt att se.

Håll tummarna att lilla Irja sitter i livmodern och att blödningen avtar inom den närmsta tiden. Jag har ju en kort luteal fas. Kanske kroppen inte förstått att den är gravid.

I eftermiddag kommer jag få en tid för VUL. Spännande!

Jag ringde och sjukade mig för jag blir så nervös över blodet. Jag vill vara hemma och ta det lugnt. Sen på fredag får jag nog jobba. Får känna efter hur jag mår. Jag börjar bli rastlös.

Jag vågar tyvärr inte hoppas fullt ut på denna graviditet. För jag tycker att molandet på sidan ökar för varje dag. Nervöst!!!

20130424-134741.jpg

5 reaktioner på ”Väldigt gravid & blöder (4+5)

  1. Ha ha om du tittar på vad jag skrivit så har jag skrivit att du inte ska oroa dig du är så gravid blödningar är helt normalt och är inget missfall du ska få ha din lilla bebis kvar nu och ta det lungt och oroa dig inte det påverkar dig själv och bebisen negativt. Försök ta in allt och skulle det hända något så kan di inte hindra detta. Tänk så här vi är inte 20 längre kroppen och slemhinnorba är skörare än när man var ung. Fick barn när jag var 17 sen 20 och nu 32 med ivf. Går inte att genomföra hur man är då och nu. Detta kommer bli super försök njuta av att du är gravid annars kommer du ångra dig jag vet själv Emily

  2. Åh hurra!!!! Hoppas nu att blödningen och molandet ger sig och att du också får veta vad det kan bero på. Du har säkerligen inte X! Sannolikheten är 2-3%…har du inte haft en riktig klant till läkare som återförde embryot är det säkert inte det du har. Ge inte upp! Kram!

  3. Åh vilka bra värden! Förstår att det är svårt att tro på det men jag hoppas verkligen att ditt lilla frö sitter där det ska. Kram!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *