Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Vanligt?

Jag måste bara fråga er som har misslyckats med IVF. Är det normalt att blöda väldigt mycket och ha jätteont? De 3 första dagarna kom det mycket blod men jag hade inte ont. Igår kändes det som en mindre förlossning. Jag har ju inte varit med om detta innan så vet inte. Det känns som att jag ska förblöda. :(

8 reaktioner på ”Vanligt?

 1. Även jag blödde som niagarafallet i flera dagar efter tidiga missfallet (v5+6), hade ont och det kom större blodklumpar. Jobbigt, men vanligt sa min klinik. Men ring din klinik och fråga. Be dom kolla upp dig så du inte blöder FÖR mycket. Du behöver kanske hjälp att stoppa blödningarna?

  Och ONT är aldrig bra! RING DOM NU!

  Beklagar verkligen!

  Kram Ninna

 2. Jag håller med de andra. Inte nog med att man får det rakt framför sig att man har misslyckats ännu en gång….man ska ha dubbelt så mycket blod, fyra gånger så ont och det håller på i flera dagar än vad det har gjort tidigare! Det liksom ska verkligen kännas att man har misslyckats, så jobbigt och så onödigt. man har ju ens tankar och sorg, och på det ska kroppen toppa med extra ont och blödningar? Tyvärr så blir det värre för varje ivf för min del har jag märkt.
  Lycka till med din unika resa! För en resa med obestämd tid till slutdestinationen är det.

 3. Jag blödde oxå mer å hade mer smärtor. Men kolla med kliniken. Det är lätt för oss att säga att det e normalt, för dig kan det ju vara annorlunda.
  Kram

 4. Likadant här, blödde mer och längre än vanligt. Mer ont har jag fått varje månad nu efter avbrytandet. Men som tidigare kommentar sa, ring kliniken så kan de titta på det.

 5. Vad jobbigt att få extra ont uppepå allt annat elände, kunde det inte bara få gå snabbt och lätt om det ändå ska gå åt skogen? Har du nått starkare att ta, typ pronaxen eller Citodon så du slipper ha så ont i alla fall? Gör nån av tabletterna man får vid IVF att slemhinnan blir extra tjock så kanske det är därför det blir kraftigare? Stor kram

 6. Ring kliniken och fråga. Till mig sa dem att menstruationen man fick skulle vara kraftigare än en vanlig. Men inte att det skulle göra ont.
  Jag undrar jag om det inte är ett tidigt missfall du har eftersom gravproverna visade svagt också. Eller kanske ett x.
  Tycker allt du ska ringa kliniken och fråga, det skulle jag ha gjort. De borde kunna göra ett VUL och kolla om det ser normalt ut.
  Hoppas att det löser sig för dig. Kram!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *