Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Vardagslyx!

Jag tycker att alla vi som kämpar med att skaffa barn är värda lite extra lyx i vardagen. Brukar ni lyxa till det ibland med något särskilt? Jag har ett presentkort på Spahotell som jag vann via föreningen Barnlängtan. Det har vi inte använt ännu. Men jag funderar på om vi ska boka in något i december. Det hade varit så skönt.

Det har tydligen öppnat ett nytt CitySpa i centrala Malmö. Axelsons SPA heter det. Någon som har testat? De har en blandning av lite allt möjligt som massage, ansiktsbehandlingar, hårborttagning och  fillers. Lite smått och gott alltså.

ansiktsbehandling

Jag är lite sugen på en ansiktsbehandling. Det har jag faktiskt aldrig gjort. Har ni testat det? Det låter jätteskönt. Jag tror det kan vara bra att göra en sådan innan man åker iväg på en solsemester. För då borde man få det bästa resultatet av solandet. Mitt ansikte blir alltid så torrt nu när det är kallare ute. Så det är extra viktigt att smörja in det varje dag med en ansiktskräm. Jag försöker skrubba det ibland också för att ta bort orenheter. Jag har t om gått och köpt mig en ögonkräm. Jag vet inte om det är Enanton som gör att jag ser fluffig ut i ansiktet men jag tycker att ögonlocken har börjat hänga lite. Det stramar och känns torrt. Så mycket vi måste utstå med alla mediciner.

(Detta inlägg är sponsrat av Axelsons SPA)

3 reaktioner på ”Vardagslyx!

  1. Åh jag älskar ansiktsbehandling! Det unnade jag mig ofta förut och tog gärna med behandling och massage, så avslappnande och skönt. Numera är jag aldrig första prioritet så det var länge sedan sist. Får se om Tomten kanske har något sådant till mig

  2. Klart du ska unna dig en ansiktsbehandling :) Jag har gjort det några ggr och det är så lyxigt! Portömningen gör ont…men oj så bra det blir efteråt 😀

  3. Jag gjorde faktiskt en ansiktsbehandling för första gången för några veckor sedan =) (fick det som gåva av min kära sambo). Det var jätteskönt och avslappnande. Men i den behandlingen jag gjorde ingick portömning och det gjort väldigt ont (var så att jag nästan fick be henne skippa det). Men tycker absolut du ska unna dig ansiktsbehandling =)
    Kram Susse
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *