Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Vården

Idag har jag åter igen så ont så jag inte kan sitta utan att det krampar. Vi var iväg en runda och handlade. Sen när jag kom hem så gjorde det så ont så jag knappt kunde gå. Hela bäckenet värker. Det gör ont enda ner i hälarna.

Jag har bestämt mig för att ringa vårdcentralen imorgon och försöka tjata till mig en kortisonspruta. För så här kan jag inte ha det. Men jag drar mig för att ringa. Är rädd för att den idiotiska sköterskan svarar. Vad gör jag då? Jag vill bara få träffa en läkare. Få hjälp. Jag orkar inte bli nekad hjälp en gång till.

Sedan vill jag be om ursäkt för att jag är dålig på att kommentera era bloggar. Men jag känner just nu att jag inte orkar läsa om IVF-försök och graviditeter. Men jag är otroligt glad för er som har lyckats. Ni som inte lyckats denna gången får en stor styrkekram.

Snart är det semester och då tror jag att bloggen får vila lite. Jag kommer eventuellt att uppdatera när jag har varit på Endometrioscentrum den 2 juli.

Hoppas ni alla har en mysig sommar. Om bara värmen kunde komma snart. Jag längtar efter att kunna sitta ute på kvällarna.

Kram på er alla läsare! ❤️

3 reaktioner på ”Vården

  1. Lider så med dej!! Hoppas verkligen att du får komma till en bra läkare och att allt går bra den 2 juli. Förstår att du inte orkar läsa om Ivf och graviditeter, hoppas verkligen att de är din tur i höst. Hoppas du får en kanon sommar och att värmen kommer snart! Kommer fortsätta att kika in på din blogg. Många kramar till dej!

  2. Lider med dig…det är för jävla jobbigt att ständigt leva med smärta. Massa styrkekramar till dig!!
    Jag längtar också till värmen..Min semester börjar nästa vecka, känns inte riktigt som jag kommer hänga vid havet :/
    Håller tummarna att du får hjälp med en kortisonspruta. Å så hoppas jag att ditt besök på Endometrioscentrum nästa vecka går bra.
    KRAM <3

  3. Finns det ingen alternativ vårdcentral eller läkare du kan kontakta om du inte får hjälp på första? Hoppas förstås du får hjälp direkt
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *