Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Vecka 10!

Idag är det en ny vecka igen och vi tänkte fira det med ett ultraljud. Jag såg att kliniken hade ringt mig igår men glömde sen bort det igen. Så när vi kom dit där idag så undrade de varför vi inte hade kommit igår. Så tydligen hade läkaren bokat in måndagen och vi skrivit tisdagen. Så dumt! Man ska alltid be om en lapp. Men som tur var så fanns det en tid imorgon klockan 9. Önskar bara att de hade pratat in ett meddelande. 

Så idag är det ytterligare en dag i ovisshet. Jag mår illa och magen är väldigt uppblåst. Det känns positivt. Så försöker hålla mig något lugn.

Håll gärna en tumme eller två imorgon klockan 9.

  

12 reaktioner på ”Vecka 10!

  1. Vilken löjlig kommentar..? Det kan väl bli fel ibland. Ibland är det läkaren, ibland patienten. Skitsamma, huvudsaken är att ni fick en ny tid snabbt!

  2. Men – om det är så viktigt för dig, så borde du väl verkligen hålla reda på när du skall vara på plats? Det kan inte vara sjukvårdens uppgift att se till att du håller reda på dina tider!

    Icke desto mindre: hoppas allt ser bra ut!

  3. Åh vad typiskt! Fortsätter att hålla tummarna för er skull, lycka till imorgon.

  4. Lycka till imorgon! Jag fick nyss veta att jag är gravid efter MA i februari i år! Håller tummarna för dig med!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *