Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Vecka 15!

Vecka 15 alltså. Hoppas verkligen bebisen mår bra. Jag går upp i vikt och magen växer i alla fall.

Min BM hörde av sig idag. Vi ska träffa henne först imorgon. Sen efteråt ska vi få träffa en läkare som ska göra ett ultraljud. Det känns bra. Så slipper vi åka till gynakuten och sitta där och vänta. Nervöst!!!

Annars mår jag ok. Har börjat få lite ont i huvudet. Läste att vissa får det vid denna tiden. Illamåendet är i princip helt borta. Ryggslutet värker men jag försöker ta det lugnt. Inget mer blod än så länge. Ska försöka att inte anstränga mig. Tröttheten har lättat lite. Behöver inte sova på dagen alla dagar. 

Håll gärna en tumme eller två att allt ser bra ut imorgon och att läkaren kan se var blödningen kommer ifrån. Jag är jättenervös!!! Inte så konstigt kanske. Även om jag tycker att jag känner bebisen ibland. Helst när jag ligger ner.

5 reaktioner på ”Vecka 15!

  1. Har ingen erfarenhet av blödningar men ont i ryggslutet har jag haft vid båda mina graviditeter. Hade mer ont vid andra än första och framför allt vid promenader. Du ska se att allt är bra med bebis i magen imorgon!

  2. Sara: Vi har pratat om det med läkaren. Han tyckte inte det var aktuellt ännu. Vi får se vad han säger nästa gång vi ska träffa honom.

  3. Du kanske kunde tillhöra spec mvc ? ( med tanke på din historik) så du kunde få fler uppföljningar och UL? Bara en tanke

  4. Jag hörde att vissa kvinnor kan få mens även under gravideten. Fråga BM om det e det som händer med dig. Hoppas allt går bra. Själv är jag på min andra ivf ( v11) inannan fick jag en son som är 15 månder just nu.. Lycka till

  5. Allt är säkert i sin ordning! Lite blödningar är ju vanligt men klart man får lite panik varje gång ändå… Kram och lycka till
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *