Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Vecka 17 (16+0)

Hej vecka 17. Vad kul att komma en bit på vägen. Nu är det bara 3 veckor tills rutinultraljudet. Spännande att se om liten växt. Jag och sambon är lite oense om vi ska kolla kön eller inte. Jag vill men inte han. Får se om jag kan övertala. 😉

Sen funderar jag mycket på det här med fosterrörelser. Undrar när jag kommer att känna något. Undrar hur jag kommer att reagera när jag väl känner något. Hoppas jag är hemma när det händer för tårarna kommer nog att spruta hi hi. När har ni känt era små?

Har känt mig trött och hängig idag. Kanske beror på vädret och temperaturen som plötsligt sjönk med en 10-15 grader mot för någon dag sedan. Skumt! Men nu ska jag sova.

Godnatt!

3 reaktioner på ”Vecka 17 (16+0)

  1. Roligt att höra era berättelser. Jag får vänta lite. Det kommer väl inom de närmsta veckorna. Sist låg min moderkaka upp och bak så den borde inte vara ivägen. :)

  2. Jag kände när jag ätit middag och satt blixtstill på stolen och uteslöt min egna puls, gaser i magen osv då kunde jag känna lite lite ”fisksprattel” i magen i v 16+. Sedan blev det mer och mer och efter ett par veckor till kunde fredrik känna och sen kom de riktiga sparkarna :) det mysigare som finns. Men för förstföderskor så känner nog de flesta efter v18 (det en del kallar v19) och en del känner inget förrens i v 20.

  3. 17+0 när jag låg ner, 18+1 när jag satt upp, 20+2 synes det utanpå magen och kände from då bebis varje dag flera gånger :) hade moderkakan i bakvägg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *