Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Vecka 17!

Wow! Jag hänger inte riktigt med. Men det är ganska skönt. Jag orkar göra mer och kan vara ute i det härliga vädret. 

I helgen promenerade jag en del. Det gick bra om jag tog mycket pauser och varvade med att sitta ner en stund. På kvällarna var jag jättetrött. Inte så konstigt kanske. Igår orkade jag inte göra så mycket. Sov t om en stund på kvällen. Så trött var jag.

Jag vill bara sitta i solen men orkar inte så länge. Dessutom får jag små kliande utslag överallt så antar att det är solen som gör det. Jag får ta det lite lugnt. 

Magen växer så det knakar. Det går inte att dölja den längre. Lite mysigt tycker jag. Min man frågar mig hela tiden om jag spänner ut den. Neeej! Hi hi! Tjockis! Jag har nu gått upp 4 kg.

Nu ska jag göra mig redo för en liten promenad.




Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *