Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Vecka 18 (17+0)

Ytterligare en ny vecka. Bebis är stor som en iPhone. Fast vissa appar säger ännu större. Men jag håller mig till den som visat rätt tidigare. Känner mig lite yrvaken då jag har vilat en stund. Jag var så trött så jag missade sista avsnittet av Desperate Housewifes. Ajdå!

Jag får för mig att jag känner små buffar ibland. Eller är det bara magen? Men tycker det känns för långt ner. Det återstår väl att känna mer sen. Om den nu är sååå stor så borde den väl kännas? 2 veckor kvar till RUL. Spännande! Längtar tills vi får se igen. Jag vill så gärna se könet men inte sambon. Hur ska jag kunna övertala honom? Jag kan inte vänta. Ha ha! Håller på att spricka av nyfikenhet.

Magen bara växer och växer och det känns jättemysigt. Jag älskar min lilla mage och myser till varje gång jag går förbi en spegel. Idag gick jag inom H&M och såg att de äntligen fått in de där Basic-plaggen som jag hört talas om. Billiga långa plagg. Men känner att jag redan fyllt min handlingskvot denna månaden. Hoppas skatten kommer snart. :)

Veckans bild:

20120605-222918.jpg

2 reaktioner på ”Vecka 18 (17+0)

  1. Missa Desperate, då är det illa 😀
    Jag ville också kolla könet men inte min make, men när vi var där så fick han bestämma och då ville han plötsligen. Denna gång vill jag inte kolla, för vi har ju alla grejer och oavsett kön så behöver vi inte köpa något. Hade vi haft en tjej hade vi nog behövt köpa saker som inte är rosa klänningar och så men nu har vi mest kläder i brunt, orange och rött så det spelar ingen roll. Det skulle vara jättespännande att inte veta förrens vid förlossningen :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *