Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Vecka 20!

Snart halvvägs!!! Wow! Om jag tänker tillbaka på tiden som gått så känns det inte längre som en evighet till målet. Men det kommer säkert att ändras ju större man blir. Eller hur? 😉

Förutom humördippar ibland så mår jag ok. Idag mår jag bättre. Men jag har ganska ont idag. Tror det är ligamenten som gör ont nu. Det känns tydligt när jag går. Det går inte snabbt om man säger så. Magen växer så det knakar. Den har tydligen en växtspurt nu. Det går inte att ha vanliga kläder längre. T om klänningar sitter konstigt. Så får väl köpa lite nytt/begagnat. Kollar Tradera varje dag. Ibland gör man fynd.

Vissa dagar känner jag bebisen väldigt tydligt. Andra väldigt lite. Det är väldigt skrämmande när det är mindre. Men jag försöker ändå tänka att det är tidigt ännu. Idag har han nog gymnastik där inne. Det känns som att det vibrerar i hela magen. Tror han gör volter där inne. Det känns så i alla fall. Hi hi!

4 reaktioner på ”Vecka 20!

  1. Enl min BM är det ganska vanligt med oregelbundna fosterrörelser mellan v 20 och 30. Självklart blir man orolig ändå, jag har redan varit in till förlossningen två gånger för att jag nojat. Men försökte upprepa det för mig själv för att jag skulle bli lugnare.

    Nu i vecka 30 och 31 ett har jag börjat känna mer ordentligt och ofta. Så håll ut.

    Kram!!

  2. Tips: om du har Facebook finns där en grupp som heter ”Köp och sälj mammakläder”. Där går det att fynda ibland
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *