Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Vecka 26!

Nu blev jag en dag sen med ny vecka. Vi gick en liten runda igår och sen blev jag så extremt trött att jag somnade.

Bebisen busar rundor en del. Jag mår fortfarande dåligt de dagar då jag känner honom mindre. Igår låg han och sparkade bakåt. Har börjat känna det lite men inte alls så tydligt.

Jag har svårt för att sitta längre stunder. Får väldigt ont i bäckenet. Igår och idag har jag haft mer ont igen bak och det strålar fram över ljumskarna och ner i benen. Det är svårt att hitta en bekväm sitt- och liggställning.

Magen växer mycket nu. Ska försöka få till en magbild i veckan. Det börjar bli svårt att fota sig själv så får väl be mannen eller använda stativ.

Vi funderar mycket på namn. Har ni några favoriter till pojkar? 

8 reaktioner på ”Vecka 26!

  1. Min pojke heter Noel. Han rörde sig i magen när jag nämnde det förslaget till sambon så jag antar att han godkände det själv

  2. Mina killar heter Ture och Sixten så det är mina favoriter. Lillasyster skulle ha hetat Nils eller Holger om hon blivit en lillebror :)

  3. Mitt favoritnamn, som jag inte kunde få igenom här hemma är Cedric… Didrik är också fint tycker jag :)

  4. Min pojke fick heta Arvid men var också inne på namnen Joar, Nils, Alfred och Henning.

  5. Då jag väntade barn var jag helt säker på att det var en liten Valter, men det blev en tjej. Men det är mitt favvo-killnamn.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *