Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Vecka 27!

Det låter fortfarande helt magiskt med en ny vecka. För varje vecka som går känner jag mig oerhört tacksam.

Jag har tagit det väldigt lugnt i helgen. Har kommit på att det är av att ligga på rygg som ger mig sammandragningar. Tydligen vanligt. Så det får jag sluta med. Antagligen blir blodflödet sämre när man ligger på rygg pga att livmodern trycker på. Då ska man lägga sig på sidan så lättar det lite. Jag kan vakna av detta ibland. Svårt art ha koll när man sover. 

Efter undersökningen i fredags så har det kommit lite blod. Det är antagligen min livmodertapp. Mest gammalt blod. Idag kom det lite rosa och det gör ont bak igen. Blir inte klok på vad det kan vara. Läkaren på MVC sa att man inte fick ont av att blöda från tappen. Men jag får kanske det? Det gör extremt ont när man rör på den iaf, som läkaren i fredags gjorde. Så jag är väl känslig där.

Igår kom det hela tre kallelser till Specialistmödravården. En flödesmätning, ett ultraljud och ett läkarbesök. Så om två veckor är det dags. Skönt att det gick så snabbt!

Hoppas ni har det bra i solen som äntligen verkar ha kommit på besök.

En reaktion på ”Vecka 27!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *