Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Vecka 5 (4+0)

Godmorgon!
Oj vad kissnödig jag var när jag vaknade. Hade velat gå i natt men jag skulle ju ta de där testen. Idag tog jag 3 olika test, bara för att jag hade de hemma. Idag är jag på ruvardag 12.

Så här såg test nr 1 ut:

20120306-080453.jpg

Sen så det gamla vanliga som blivit ännu starkare:

20120306-080532.jpg

Sen till slut det där digitala som nog ska få mig att förstå det hela idag:

20120306-080638.jpg

Jag tror att jag är världens lyckligaste!!! Imorgon ska jag till kliniken och ta ett blodprov. Det kommer inte alls att kännas tungt.

:) :) :) :)

9 reaktioner på ”Vecka 5 (4+0)

 1. Therese: Väldigt härligt! Som jag längtat efter att få se det med text. Litar inte riktigt på de där strecken. 😉

  Nä det kan vara lite dumt att tjuvtesta. Bättre att dra ut på det lite. Fast jag kunde inte låta bli. Men lovade mig själv att inte bli ledsen om jag fick minus så tidigt. Så fick jag ett plus istället. Det var en överraskning kan jag säga. :)

  Tina: Tack så mycket! Snart är det er tur. 😀

 2. Åh va härligt det måste va att se detta plus :-)

  Själv vågar jag inte testa i förväg. Är så rädd att det ska visa ett minus igen :-(
  Är på RD7 och har vad jag vet inga direkta grav symptom heller så…. Bara att vänta för så länge jag inte ser ett minus är jag gravid oavsett va kroppen säger nu.

 3. Taaaaack! 😀 *lyckligast i världen tralala*

  Jane: Åh. Jobbigt med blödning. Ska kika på testen…

 4. Grattis grattis!! Underbara test.. :) Har slängt upp mina med idag. Trots att jag blöder är dem starkare. Vet inte vad jag ska tro..
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *