Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Velar

Tack igen för alla fina kommentarer igår. De värmer så. :)

Jag har sovit gott hela natten. Det konstiga är att jag inte har så speciellt ont på natten. Utan det kommer på morgonen när jag har gått upp. Visserligen har jag tagit 2 alvedon innan sänggåendet men de sitter ju inte i en hel natt.

Nu har jag varit uppe en stund och blöder fortfarande mycket (cd6). I vanliga fall blöder jag i 5 dagar då dag 2 och 3 är rikliga med värk. Men jag har ju tagit en massa hormoner så det kan ju bli annorlunda.

Jag tog ett gravtest i morse också för att utesluta ett X. Vet att det inte är en garanti. Men det visade minus. Tyvärr blir det utspätt med blod så kan kanske inte visa korrekt. För tillfället molar det mest i livmodertrakten. Känns inte som mensvärk utan det bränner mer. Jag kan jämföra den smärtan jag har haft nu som den jag fick när jag tog en Cytotec när Edda skulle födas. Det kändes som en Deja Vu när jag la mig i soffan precis. Denna värk hade jag när jag kom hem efter förlossningen.

Sitter och funderar på om jag ska ringa eller inte. Jag är ju så dum. Inte ska väl jag. Men de få gångerna jag verkligen kontaktat just gynakuten så har det varit något allvarligt. Men det gör ju inte så ont just nu. Men det känns konstigt.

Är det farligt att blöda för mycket och vad är mycket? Tog en Niferex i förrgår (järn). Tänkte att det kunde behövas. Kanske bör jag äta mer.

Nu ska jag vila en liten stund. Blev trött efter frukosten. Sen får vi se hur jag mår. Har inte tagit någon alvedon idag, ännu i alla fall. Borde gå till gynakuten och få Citodon i alla fall. Såg att jag faktiskt kan äta de trots min känsliga mage. De finns väl endast på recept, eller?

En reaktion på ”Velar
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *